Bezorging

U verwacht uw krant en/of Terdege op tijd in de bus. Samen met onze bezorgers doen wij er alles aan om dit te realiseren.

Wanneer wordt uw krant bezorgd?

Doordeweeks streven wij ernaar de krant vóór 18.00 uur te bezorgen. In bepaalde delen van het land (o.a. Zeeland en het noorden van Nederland) is dit helaas niet altijd mogelijk.

Zaterdags wordt de krant vóór 9.00 uur bezorgd. In Noord-Holland, Friesland, Groningen en Drenthe wordt de krant bezorgd door De Persgroep Distributie. In deze gebieden zal de krant zaterdags vóór 13.00 uur bezorgd worden.

Wanneer wordt uw Terdege bezorgd?

Terdege verschijnt tweewekelijks op dinsdag, met uitzondering van de maanden juli en december. De Terdege wordt op de dag van verschijning bezorgd.

Problemen tijdens de bezorging?

Onze bezorgers doen hun uiterste best om de krant dagelijks tijdig bij u te bezorgen. Helaas komt het wel eens voor dat u de krant en/of Terdege niet (tijdig) ontvangt. Wanneer dit het geval is of u heeft een andere bezorgklacht, horen wij dit graag van u.

Bezorgklacht indienen

Adreswijziging

Wijzig uw adres tijdig. Liefst 14 dagen van tevoren. Hiermee stelt u ons in staat om de krant en/of Terdege op het juiste adres te blijven bezorgen.

Adreswijziging indienen